Direktlänk till inlägg 5 december 2014
Ni vet ju vid det här laget att jag, åtminstone i veckorna, försöker undvika stora mängder kolhydrater.
Jag försöker framförallt låta bli pasta, ris, potatis, bröd å socker till vardags.
Ett tillbehör som jag inte gjort särskilt många gånger innan är, men som passar sej ypperligt till lågkolhydratkost, är gräddstuvad vitkål.
Märkligt nog.
För det är enkelt å väldigt gott.
Dessutom kan man variera kryddningen å det passar till det mesta. :)
Man bara strimlar (vit-)kålen å fräser den först i lite smör.
Sen häller man på en skvätt grädde å låter det puttra in en stund å kryddar sen med salt å peppar å vad man är sugen på, sist hade jag chiliflakes! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|