Direktlänk till inlägg 25 november 2015
Var det förra året som matmagasinen svämmade över av recept på just picklad, dvs inlagd lök..?
I vilket fall stannade trenden kvar här i mitt kök.
Vi har alltid picklad lök till tacos(jupp, äter vi i dag! :P) å andra texmex-rätter.
Det är verkligen superenkelt å göra å piffar upp vilken tråk-taco som helst.
:)
Till två små rödlökar kokar jag en klassisk 1-2-3-lag med 1,5 dl vatten, 1 dl socker å 0,5 dl ättika.
Vill man spejsa till det å impad på sina gäster kanske man med fördel skiva ner en chili också. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|