Direktlänk till inlägg 5 november 2015
Fredagsmiddagar.
Detta evigt återkommande ämne, här på bloggen inte minst.
Man vill fira in helgen med något "lyxigt" men vill ändå inte lägga hela kvällen i köket å äta för sent.
Hur många gånger har jag inte tagit mej vatten över huvudet just med fredagsmaten..?
Fått totalt energislut någonstans där i mitten å varit så trött när det äntligen är färdigt så själva måltiden blir allt annat än njutbar eller när man panikäter(helst chips) för att ens orka laga något alls å är mätt när det är dags å äta.
Hämtmat är ju skönt när man inte är sugen på köksstöket, men handen på hjärtat, hur gott är det?
I vilket fall.
Mitt senaste köksinfall innebär att vi ska anamma "Fredagsgourmet" i från AlltOmMat.
Vad det innebär mer exakt?
Jo, det ska jag berätta.
I varje nummer av tidningen(som jag prenumererar på. :P) finns en tvårättersmeny(förrätt-huvudrätt eller huvudrätt-efterrätt) som är lite extra fredagslyxig men inte tar hela kvällen att laga till.
Tanken är att jag ska jobba mej igenom de menyer som lockar i mina sparade tidningar å de två böcker baserade på konceptet som jag äger nu under de kommande fredagarna.
Låter inte det lite spännande?
Vi får testa nytt varje vecka å jag slipper det där eviga funderande på vad som ska va värdigt nog som fredagsmat. ;)
Jag är åtminstone supertaggad å ska sätta mej å leta upp potentiella kandidater till i morron nu. ;)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|