Direktlänk till inlägg 24 maj 2013
Det verkar ju perfekt stanna-inne-å-baka-väder i helgen, då är mitt förslag till er att baka världens godaste Ananaspaj. :D
Ananaspaj.
Pajdeg:
150 gram smält smör
1 dl socker
2½-3 dl glutenfri mjölmix(eller 3 dl vetemjöl)
2 tsk bakpulver
Blanda å tryck ut i en form.
Fyllning:
2 små burkar krossad ananas.
½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl creme fraiche
Låt ananasen rinna av i sen sil.
Blanda i hop smeten, tillsätt ananasen sist.
Fyll pajskalet å grädda i 175 grader i ca 30 minuter.
Servera ljummen, med grädde eller glass. :D
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|