Direktlänk till inlägg 15 mars 2016
Denna här veckan kommer ni få ta del av recepten från vår fredagsmiddag, som alla var riktigta fullträffar.
Kan avslöja att det är en galze å en bbq-sås att vänta onsdag å torsdag men först ut är potatissalladen.
En ny variant, med ungsrostad potatis som blev riktigt bra. :)
Rosta 1 påse småpotatisar i ugnen tills de är mjuka(30-40 minuter).
Lägg potatisarna på ett fat å ringla över dressingen gjord på:
olivolja
dijonsenap
citronsaft
salladskrydda
torkad dragon
salt å peppar
Toppa med edamebönor, minimozarella, klyftade körsbärstomater, dropchilis(inlagda, minns inte märket, men de funkar till mycket) å salladslök(hade jag glömt köpa. :P)
Servera till grillat.
Till lunchen dagen efter petade vi ur potatisen å värmde om den, men jag skulle tro att det hade gått umärkt att äta kall också. :D
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|