Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under maj 2008

Av Lisa - 22 maj 2008 15:34

Kan ni fatta att han har sovit i två timmar...?!

Han har haft en liten mat-paus men ändå...

Det har knapp hänt innan. I söndags gjorde han också det dock.

Vet liksom inte riktigt vad jag ska hitta på, är inte van.

Tänk vad skönt om han tänker göra det regelbundet, inte nödvändigtvis i två timmar men kanske en, utan att han vaknar?

Då hade jag kunnat få väldigt mycket gjort. Till skillnad från idag, det är ju svårt när man inte vet hur länge han behagar sova ju...


Nu hoppas jag nästan på att han ska vakna till, saknar ju honom nu. :)


Har prata med en granne till precis frun/sambon till honom jag har pratat med innan. Hon verkar med ur-gullig, å barnen också för den delen. :) De verkar inte har varit några stora fan av de som bodde här innan. :) Våra odds är ganska god hso dem redan känns det som. :) 


Om en timme kommer min lilla man hem, har ingenting planerat i kväll vad jag vet. Tänker föreslå en liten familjepromenix. :) 

Av Lisa - 22 maj 2008 14:34

Har registerat mej på Tradera å lagt bud på en Babybjörn Active. :)

Ska kolla om det finns några aktioner på babyvakter kanske? :)

Av Lisa - 22 maj 2008 14:11

Viggo har somnat igen.

Å eftersom jag missade att köpa nån tidning å jag redan har läst både Mama,mycket bra tidning om ni frågar mej, och Vi föräldrar som nån tele-fösäljade prackade på mej förra månaden, så sitter jag här i stället.

Viggo ligger i sin vagn på altanen, tror han har börjat vänja sej vid att sova där. :)

Själv sitter jag faktiskt också på altanen, lite små blåsigt med skönt. :)


Vet inte om jag skrivt det innan, men Viggo har kommit ppå hur man gör för att ta tag i saker å hålla fast dem. :)  Han är så sjuk gullig när han sitter i sin babysitter med sin Tummen-skallra i högsta hugg. :)


Eller hur? ;)


Har fortfarande inte ätit lunch, gör inte speciellt mycket vettigt alls i dag som ni märker. Men det är som vanligt, vill inte gå ner i källaren å rafsa eftersom jag inte hör Viggo då... Ska nog önska mej en babyvakt i födelsedagspresent ändå, kunde kanske varit bra å ha i allafall...


Rex har varit inne hela natten. Jag fixade å donade i går kväll, gav honom mat å släppte ner honom i sitt rum i källaren. Hade bett Martin ta in vagnen från altanen, å när han gjorde det smet kattskrället såklart in. Han la sej direkt på min kuddar så vi bestämde oss för att ge honom en chans. Har inte märkt av honom alls faktiskt. :)

Han var aldrig inne på nätterna hos mamma å pappa, å han försökte inte lägga sej på deras kuddar. Han måste veta att han är hemma igen nu...

För tillfället skrker skatorna som idioter här nu, säkert Rex som retas med dem här nånstans...

Man märker på gott å ont att Rex vet att han bor hos oss nu på flera sätt. 

Har kommit på honom både en å två gånger med att va uppe på matbordet. Det var absolut förbjudet hos mamma å pappa... :) Han är inte dum han. :) Å ingen respekt what so ever för mej, han bara tittar lite på mej å ignorerar om jag skäller på honom.

Såhär spenerar han för övrigt sina dagar, å nätter. :)


 


Har vi sett den här förrut? He´s back! 

Av Lisa - 22 maj 2008 14:05

Här kommer en bild på altanen, notera katten med. :) En å annan buske ska få ge vika för motorsågen, men trädgården är ett senare projekt.


 

Å detta är vår nymålade hall. :) är himla nöjd, saknar en lampa att ha på byrån bara...

Av Lisa - 22 maj 2008 13:18

Så jag kanske skulle satsa på att äta lunch i stället för att sitta här..?

I dag testar jag att prova alla alternativ innan jag matar Viggo, ska kolla om han verkligen är hungrig så ofta... Känns hemskt, men jag kan inte hålla på amma 24-7, den finns ingen möjlighet att orka med det i längden.

Jag är lite besviken, hade planerat att unna mej en Allas eller nån annan tidning i dag, men jag glömde köpa nån... :(


Har hällt ut en massa kaffe varje dag sen vi flyttade hit, sätter av ren vana på så det ska räcka till Bill också... Hon var inom ett varv i går kväll, Viggo blev så happy så. :)


Okej, jag vet att det var jag som ville flytta till Asarum å det ångrar jag inte, men jag känner fortfarande ganska lonely här. Inte för att jag inte har annat å göra än att umgås med någon just nu, men i allafall... Hade varit trevligt med nån som bor lite nära som man bara kunde ta en snabb kopp kaffe med nån gång sådär...


Distriktssköterskan ringde förresten i går, på måndag ska vi dit. Viggo ska få spruta å vägas å mätas. Ska fråga om föräldragrupp då...


Mitt i alltihopa saknar jag faktiskt lite att jobba. Hade aldrig klarat att va i från Viggo så länge redan, men efter sommaren kanske man skulle kunna hoppa in nån helg? Var så länge sen jag jobbade dock så det är väl ingen som kommer i håg mej längre... Skit...


Nej, nu ska jag göra lite nytta.. :) 

Av Lisa - 22 maj 2008 13:10

 

Hanna å Viggo i söndags. 

Hanna var duktigt kelsugen, Viggo var dock inte så intresserad. :)

Av Lisa - 22 maj 2008 12:56

I går kväll havererade vår torkvinda. :(

Har ingen torktumlare så det är lite av ett måste att köpa en ny snarast. Får klara oss med torkställningen så länge...

De kostar kanske inte många kronor, men roligare pengar kan man ju spendera...


Kom hem från Coop 700 kronor fattigare, fick förvisso en hel del för pengarna, men inte många middagar precis. Viggo var super-duktig å sov i sin bilstol i kundvagnen ända tills vi kom fram till kassan å vagnen stannade. Då började han skrika, å var helt otröstlig. Kunde inget annat göra än att låta honom skrika medans jag packade upp varor på bandet å betalade. Tack å lov råkade jag inte ut för någon moral-kärring utan snarare tvärtom. Kvinnan bakom erbjöd sej att packa ner mina varor eftersom jag stod å kämpade med Viggo på armen. Sånt gillar jag. :) Tacksamt vill jag lova!


I måndags fick jag en svart kjol från H&M, måste dock skicka tillbaka den för det var ett stort hål i sömmen. :( Antar att det får bli från Konsum, det är väl det ända post-stället i Asarum vad jag vet...?


Måste även lämna tillbaka å byta en av stolarna till utemöblemanget på Jysk. :( Hatar personalen där inne, men vad gör man? Jag tänker inte ge över 600 kronor för en stol som inte går att använda...


Har precis satt in After-eight-kakan i ugnen, efter lite om å men.

Satte nämligen på fel ugn, det blev liksom inte varm som det skulle. Tack å lov kom jag på att jag hade satt i gång den lilla uppvärmingsdelen av ugnen. :) Längtar efter mina vitvaror!

Min helt nya spis å att slippa gå ner i källaren för att komma till frysen...


Har nästan bestämt mej för att satsa på Tradera, måste bara konferera lite med martin om det först. 


I går kväll skruvde vi upp krokar å ställde fram skostället i hallen. Blev så grannt så, måste nästan fota å visa ju. :)


Har bestämt mej för att det blir kalasröra å potatismos i kväll å grillade kyckling i yoghurt-marinad med potatisgratäng å sallad i morron kväll. Inga nya rätter precis, men det funkar. :)


Jajja: Du kan hälsa Mange att jag har köpt hallon till kladdkakan på lördag. ;) Grattis igen! 

Av Lisa - 22 maj 2008 09:40

Funderar på om det är dags att registera mej på Tradera, kanske kunde hitta en billigare Babybjörn Active där.

Men jag vet inte om jag vågar, kanske blir besatt å inte kan sluta? 


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards