Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under maj 2008

Av Lisa - 7 maj 2008 10:17

Sitter å väntar på att Viggo ska vilja äta, halv elva brukar allt som oftast vara en mat-tid att räkna med nämligen. :) Så fort han är klar ska vi köra, ska va i B-måla 11 är det tänkt.


Förrutom promenad, starunda å träning har jag lite till som ska hinnas med i dag. Klockan fem ska vi träffa vår bank-gubbe å skriva nån låneansökan. Får nog bli lite hämt-mat från Bönan(grillbaguette, chicken surprise..??) efter det besöket. Bönan ligger ju på vägen från banken. ;) Allt för att spara tid. Så fort vi har ätit får jag byta om till träningskläder, för sen bär det av till The House, Martin ska fortsätta sitt arbete med sovrummet. :)

Träningen börjar sju, antar å hoppas att mamma å pappa ska dit också, i så fall vill jag gärna lifta med dem till stan å sen "hem" till Asarum igen.

Viggo han får underhålla sej själv medan jag tränar. :) Tar med babysittern så ska han nog va nöjd. Annars ska morbror Gurri med va i huset som back-up, om Martin har händerna fulla när Viggo vill nått. :)


Helst skulle jag vilja packa ner innehållet i våra Billys, mest "kontorsgrejer", pärmar å pennor å så. När det är gjort kan ju Billy flytta redan nu. Samma gäller den vita "extrabyrån" i vardagsrummet. Hade tänkt låta den va, å bara flytta den som den är, men det är ju inte alls säkert att jag behöver ha de grejerna den innehåller i den sen, har ju en herrans massa mer gardrober å skåp i huset. Samma gäller byrån i hallen, dens innehåll ska jag med packa i flyttkartonger i stället hade jag tänkt.


Dammsuga är ett annat projekt, har inte blivit mycket städande alls de senaste veckorna. Toaletten börjar väl snart gro igen dessutom. Tvi, jag måste fixa det i kväll eller i eftermiddag! 


I helgen måste vi nästan till IKEA, ska beställa köksbänken å köpa handtag till alla köksskåp. Ska även ha nya knoppar till gardrobsdörrarna i sovrummet, de nuvarande är blåa glasimitations plastklumpar, fruktansvärda! :) 


Marina ringde precis, hon å Hanna skulle hitåt i morron. Som tur är var vårt schema för morrondagen faktiskt tomt, så det kommer å hälsar på oss. :)


Neeej, nu får han vakna minipojken, annars blir det stressigt värre ju.... 

Av Lisa - 7 maj 2008 09:00

Stina skrev häromdagen om att hon önskade sej ett soft-air-gun att skjuta på diverse störningsmoment på. Om jag hade vetat att jag skulle bo kvar här över min födelsedag hade jag också önska mej det.

Å hade jag ägt ett redan i dag hade en satans duva å kärringen som börjar lyssna på radio klockan sju varit i skottlinjen! :( Snart slipper jag detta råtthålet till hus! :)


I går var vi alltså på Färghuset på kvällen, det blev Brownie, till väggarna i sovrummet, det ljusare kolörerna passade inte till min tapet, som är stor-blommig, liksom lite så där gammaldags mönstrad å inget annat! :)

Vi beställde en massa annat med men glömde Vårvinter som vi var rörade överens om att måla i hallen. Vi stod nämligen med varsitt färg-prov av den å visade varandra. :) Jag litade ju på att Martin hade koll så jag sa inget om att han inte beställde den, tänkte mest att det gör han väl en annan dag. Å så får det ju bli med, ska dit på lördag å hämta både golv å tapeter så. :)


Gårdagen spenderades för övrigt hos Emma i Elleholm, en perfekt värdinna om ni frågar mej, det bjöds på både nybakta scones å tårta. Hanna å Cesar å Malin å Casper var också där, å Malva med såklart! :) Jag hade skitroligt, verkligen! Hoppas på att få vara med fler gånger. :)


Blir så avundsjuk med. Längtar till mitt hus är i skick till att ha gäster. Att vara värdinna är något av det roligaste jag vet. :)

Så fort vi har kommit i ordning ska jag bjuda på nybakta rosenbröd å kräftskagen, Anna, jag räknar med dej! :)

Är så himla sugen på att ha Tupperware-party med så det ska det också bli såsmåningom.


Viggo var på prima humör i går, skönt att ha honom tillbaka. Han sov förvisso ingenting mer än promenaden, kanske 1 å ½ timme på hela dagen, men han var inte det minsta gnällig för det! :)


Även i dag är det promenad, denna gången i B-måla med Hanna, Sofie å barnen. Härlig runda det! :)


Sen måste jag försöka få med Bill på stan, är i akut behov av en ny sport-bh, ska ju träna i kväll å de jag har ser ut som värsta mini numera... 


Nu ska jag snoka omkring lite, sen är det frukostdags.  :)

Av Lisa - 6 maj 2008 21:59

Har inte hunnit blogga alls sen i morse

(om nån har missat det, eller efterlyst mej..?)

Pallar inte nu heller för den delen. Återkommer i morron...


Måste bara säga att jag har haft en toppen-rolig dag, å om jag får sej det själv tycker jag ett det finns en någorlunda given plats till mej med i "gänget" :).

Tack för i dag flickor, å pojkarna med för den delen. ;D

Av Lisa - 6 maj 2008 09:11

Jag är ingen sjusovare, men till nio(å ibland betydligt längre :)) brukade jag sova innan Viggo kom till världen.

Nu är det andra bullar vill jag lova. Han vaknar å vill UPP, inget ligga kavr i sängen å mysa precis, utan fort ska det gå!

Fashineras(hur stavas det?!) varje dag över hur man trots att man bara har levt i drygt två månader kan veta så precis hur man vill ha det. :)


Nån gång innan halv elva bär det av till Elleholm, hoppas på att komma i tid. Vi är ju ett helt gäng som ska promenera i dag om jag har fattat rätt. Jobbigt om alla ska behöva vänta på oss... 



I kväll ska vi beställa den blommiga tapeten och färg till sovrummet. :)  


Nu ropar kaffet på mej.... :) 

Av Lisa - 5 maj 2008 20:58

Å vad söt!

Av Lisa - 5 maj 2008 20:05

I dag har inget riktigt varit gått min väg.

Viggo började sitt gnällande redan vid sex, tyvärr. :( 

Han har varit täppt å haft svårt att äta med, stackaren.

Väl i Asarum ville han inte nått alls, inte ligga i vagnen å inte va i famnen.

Var på ica å handlade(salami, såklart!) blev jag tvungen att ta upp honom ur vagnen för han skrek så. :(

Väl hemma glömde jag matkassen i bilen. :(

Orkade bara inte reta upp Viggo igen, som då låg i gymmet å skrattade, så jag lämnade faktiskt honom i lägenheten å sprang ner till bilen. Det kändes skit, men han låg fortfarande å skrattade när jag kom upp igen.


Usch ja, en mindre bra mamma-dag, trots mysigt väder å lugna stunder...


Martin å Bill rev tapeter i sovrummet medan vi gick, så nu är vi i gång, PÅ RIKTIGT!


Av Lisa - 5 maj 2008 19:56

Har varit i Asarum så gott som hela dagen.

Först hos M å P, sen i vårt hus, eller ja, Anna, jag å Viggo gick en promenix i vårt kvarter i allafall. Ville få grynet att sova, han har nämligen bara gnällt å vägrat sova hela dagen. :( Vet inte vad det har varit för fel, hoppas på bättre humör från hans sida i morron.

Då ska vi till Elleholm på promenad. :) Ska bli väldigt nice!


Sara: På onsdag klockan 19.00 ska jag på Rygg-gympa på Österslätt om du är sugen...? Jag har fått gratis-biljetter med. :) 


Malena: Jag ska börja lite lungt med rygg-gympa på onsdag-kväll då, det är pass nästan varje dag hela maj på friskis å svettis. Kolla schemat på hemsidan. :)

Av Lisa - 5 maj 2008 11:10

Visst har jag som alla andra längtat efter den där riktiga våren/försommaren, men jag hade önskat den kunde väntat två veckor till innan den kom.

För det första har jag absolut inget att ta på mej, alla sommarkläder är nerpackade å står i huset, fast det finns nog inget som passar mej ändå.

För det andra känns det inte så kul att va inne å packa eller måla å sånt när solen skiner å det är så varmt.

För det tredje är jag fortfarande fast i lägenheten, utan trädgård, tre trappor upp!


SUCK! 

Nu ska jag försöka få ner allt jag ska ta med till Asarum för tre trappor helt själv. Vagn, skötväska, bilbarnstol å barnet med såklart. Puh, tror ni jag kommer undan att göra det i klädd endast bh å jeans?! ;) 


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards