Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juni 2008

Av Lisa - 13 juni 2008 13:00

Jaha, då var handlingen avklarad. Är ganska kass på det om jag ska va ärlig, glömmer alltid en massa trots att jag har inköpslistan i högsta hugg! Fick med mej det mest i allafall. :) Viggo var i allafall super duktig, han åkte in en kundvagn med babystol å tittade sej omkring. :)


Viggo sover ute i vagnen, med babyvakten jämte sej. :) Fast jag måste kolla honom hela tiden ändå, är lite nojjig å sen verkar signalen försvinna i mellan åt... :( Tyvärr...  Men man märker i allafall när den försvinner, hör fåglarna nämligen... Men rätt som det är blir det bara tyst. Märkligt, det ska ju funka på så korta avstånd tycker man...

Lite tröttsamt, men det är inget att göra åt.

I övrigt sitter jag mest å väntar. På att tvätten ska bli klar, Viggo ska vakna å Martin ska komma hem. :)


Väntar även på att äggen å senapen ska få rumstemeratur med. Ska göra majonäs till Kräftskagenröran. För om Stina å Buffi ska va med är köpt absolut förbjuden, hemmagjort ska det va. :) 


Nu ska jag ut å hänga tvätt å hämta posten. :) 

Av Lisa - 13 juni 2008 09:58

Kom på att jag inte har sagt ett ljud om min klippning å nya frisyr trots att det nu är över en vecka sen jag klippte mej.

Okej, ny frisyr kanske va att ta i, men i allafall. :)

Jag är tillbaka hos Petra på stil.nu, å tänker så förbli!

Frisyren är i allafall vad man kan kalla en kort page(?) med lugg på en sidan...tror jag i allafall, jag är inte så high på det här med hår...

Först tyckte jag dock att det såg lite mesigt ut, hade velat ha det lit mer taggigt. Å dessutom hade hon klippt med min bena på fel sida av nån märklig anleding. Men när jag hade tvätt ur alla sprejer å doningar å borstat det så som jag vill ha det är jag super nöjd! :)

Har nog slagit ett nytt personligt rekord, trots att det faktiskt var i torsdags som jag klippte mej har jag fortfarande inte satt upp det i en tofs, utan har faktiskt haft nersläppt hår hela tiden. :) 

Det ni. :)

Har inga bilder just nu tyvärr, jag håller ju alltid i kameran som ni vet. men jag ska se om jag kan ordna nått snart. :)

Av Lisa - 13 juni 2008 09:02

 Jag vet, jag säger att jag ska släppa kritiken, men jag måste bara säga att jag ska rycka upp mej å försöka visa all det roliga å alla de bra saker som händer i mitt liv, för de är nämligen fler ä de ynkliga grejer som får mej att deppa...



Det ringde på dörren när jag satt på toa.... Iiiiiih!

Fick öppna i morronrocken, men vad gör man? :)

Det var en leverans från Stoby, grejerna är här!!!


Ska så fort jag har klätt på mej, har faktiskt redan duschat(???) ut å garaget å se om man kan beundra dem lite, eller om de är för väl inpackade... 


Snart ringer pappa med, vi ska handla. Alltid kul att göra det i hop i stället. :)


Jag gillar babyvakten, hade den med mej ner i källaren när jag duschade, toppen bra. Slapp spärra upp öronen. :)


Kan ni fatta att det är fredag igen? Härligt, Martin ska bara "jobba" i morron. På söndag ska vi på dop, men på kvällen får vi verkligen hoppas att det finns ork att plocka upp lite....:)


Ha en fin dag! :) 

Av Lisa - 13 juni 2008 08:58

Det var inte ditt inlägg jag tolkade som att du menade att jag var en dålig mamma, jag ber om ursäkt om du uppfattade det så. Förstår faktiskt att du menade väl, det var därför jag blev så ledsen. För att du har missuppfattat mej så, för jag är inte så negativ som bloggen i mellan åt få det att verka. Men min blogg är min ventil, hellre få ut allt det negativa här, än att det går ut över mina närmaste, om ni förstår? 

Jag tycker det var skönt att du kom tillbaka en sista gång för att förklara, Tack, det visar i allafall att du står för det du tycker å inte bara vill va elak...





Av Lisa - 12 juni 2008 21:58

... kommer vår nya kyl å frys å den nya spisen! :)

Jippi! Ett steg framåt i köket! :)

Äntligen! 

Av Lisa - 12 juni 2008 21:19

Nu skiter jag i gnället, om det jag skriver inte passar, läs nån annanstans då! Å komma å påstå att jag inte skulle va tacksam för det liv jag har fått?! Vad finns det att sakna liksom?!


Tack så mycket ni som är trevliga å stöttar mej! Guld värda! :)


Det blev trots allt Karlskrona i dag, men först en tripp till veterinären med Rex. Lyckades få tid klockan tio, efter lite stress å pusslande lyckades vi faktiskt komma i tid också. :) Rex fick antibiotika å smärtstillande tabletter, hon trodde att han hade blivit biten av något, troligtvis en annan katt.

Efter lite trixande har han fått i sej första dosen, det verkar har gjort nytta för nu sätter han i allafall ner tassen...


Vid elva tiden var vi i väg, Stina körde med Viggo jämte sej å jag å Gurri satt bak. :)

Stina shoppade loss inne i stan, medan jag handlade mitt utanför. Hittade en matta på Leksakshuset, dock inte helsvart som jag hade velat ha, men en snygg svart/vit i stället. Köpte en Babyvakt på Elgiganten med. Hoppas det ska underlätta så jag vågar ner i källaren när Viggo sover nu. Hittade dock inget av det jag ville ha på Jysk, så jag får väl vackert pallra mej in dit.


Martin har ju då spelat match hela kvällen.

Pappa, Mamma å Stina har varit hos mej å Viggo. Har hunnit plocka lite å strka jätteberget med tvätt.  :) Skönt!

Blev inbjudna till M å P i morron kväll, skulle bla. bjudas på Västerbottenpaj, jammi! :)

När jag skulle slänga i en maskintvätt innan upptäckte jag att Rex hade använt klädhögen som toalett i natt. :( Mindre mysigt, dörren till "hans" rum med lådan i var tydligen stängd!?! Fattar inte det, kollade den hundra gånger i går kväll...  


Har fortfarande inte hittat nått till Loke, har en bra idé men jag vet inte om jag får i hop den dock, hoppas på det i allafall...


Jag har ont i mina ben, känns som växtvärk ungefär, himla besynnerligt måste jag säga...


Överlag har har det varit en bra dag, trots personangreppen å den skiten!


Snart kommer Martin hem, då ska vi äta lite!


Gonatt! :) 



Av Lisa - 12 juni 2008 16:08

Jag tycker väl ta mej fan inte att det är jobbigt att ha barn! Inte jobbigare än vad alla andra föräldrar tycker! Det som är jobbigt är att inte räcka till til allt man vill. Å jag vet att jag är Viggos bästa mamma, men får ändå dåligt samvete, å uppenbarligen finns det de som tycker man är en dålig mamma då!

Å by the way så tycker jag faktiskt att jag skriver väldigt mycket positivt med. Å att Jen menar på att ni som läser gör det för att känna er "bra" å njuta av att ni allafall inte är så negativa, det är bullshit uppenbarligen!


Detta blir ju bara värre å värre, nu fick jag förvisso en massa positiva kommentarer, men som vanligt är det de negativa som känns som en knytnäve i magen!  


Jag vet att det här är smällar man får ta för att man är ärlig å skriver från hjärtat, men vissa attacker känns väldigt oförtjänta! 

Av Lisa - 12 juni 2008 08:40

Malena; tack för din kommentar, den gjorde mej riktigt varm i själen :)


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards