Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juni 2008

Av Lisa - 23 juni 2008 12:13

Kom hem från bvc för en stund sedan. Vi har spenderat tjugo minuter i deras väntrum, helt i onödan. :( Jag hade tagit fel på dag, vi hade tid den 24, inte den 23...

Inte mycket å be för, fick lite motion i allafall å hämtade min plånbok hos mamma å pappa. Synd bara att rubba den enda lilla sovrutin Viggo har för ingenting... :(

Nu har han precis slocknat efter att ha kämpat i mot å varit ledsen i en halvtimme, fattar inte varför det är så obehagligt att somna plötsligt...?

På tal om det så somnade han faktiskt hos Martin i går kväll utan nått pyl alls, skönt...

I morse fick jag dock vackert stiga upp vid halv åtta, då hade jag förgäves försökt få Viggo att somna om i en halvtimme...

Visst klockan sju kan tyckas ganska glidigt, vet många barn som vaknar redan fem, halv sex. Men jag tycker det är sjukt jobbigt med tanke på att Viggo äter varannan timme hela nätterna nu igen. :(

Måtte vi få bukt med det snart...


Ska köpa barnmat i dag. :) Tänkte vi kunde prova nått annat än gröt nu. Kunde kanske mosat potatis själv förvisso, men ja, vi få ser hur jag gör. :)


Min lilla pojk börjar bli så stor, 4 månader i dag, jisses vad tiden går...


Min stora pojk blir också äldre, 25 år på fredag, å ingen present har jag köpt. Han önskar sej följande;

  • bensindriven trimmer
  • häcksax
  • allväders ställ.
  • långärmad tröja.
  • klippning
  • svart skjorta.

Har ni nånsin skådat en tradigare önskelista?!

Jag vägar köpa kläder, det gör jag alltid! Vill satas på nått roligare i år, 25 år är ju trots allt ganska stort... Men det börjr ju brinna i knutarna nu om man säger så...


Borde egentligen äta lunch, men jag tänker försöka få ett par minuter sömn nu när lillkillen me sover... :) 

Av Lisa - 22 juni 2008 19:07

Efter fem timmar slit köksbänken blivit klar(sånär som på lådan som är restad, Ikea i ett nötskal). Det känns betydligt mera inrett nu, å hyllan med kokböckerna har med kommit upp. :) Toppen! Pappa å Martin har stått för arbetet med det hela. Tack Buffi!


Jag har inrett badrummet, det belv grönt. Hittade både tyg till gardin, handdukar å matta på Jysk. Där ifrån fick vi även med oss vaxduk å band. :)

Mamma,inte bara betalde allt(Tusen tack!) utan har också sytt en underbar gardin till badrummet å haklappar till Viggo. :)


Jag sjäv då, vad har jag gjort? Inrett badrummet, gjort våfflor å rännt runt i största allmänhet. :)


När jag kollade datorn innan hade Emma skrivit å frågat om jag å Viggo ville följa med till Ikea en runda på onsdag. OM vi vill!?! :)

Men jag krånglade ju såklart till allt å började fundera på hur vi ska få i hop det, men Emma hade i allafall hjärnan med sej. :) Viggo får ju åka i bilstolen i kundvagnen, alltså behöver vi inte ha vagnen med oss. :) Då får vi ju plats med lite små grejer i allafall. :) Jippi!

Har funderat på vad jag verkligen behöver. Två gardinstänger är ganska akut, å lådan som fattas, knoppar till badrums-skåpen å lite lampor å en ny speldosa till Viggo, det borde inte ta så stor plats.. :)



Av Lisa - 22 juni 2008 10:36

I dag har jag fått sovmorron. :)

Viggo ville upp redan halv sju(sååå mycket för tidigt...) Men Martin gick upp med honom så jag låg kvar ända till nio. :)

Känner mej inte så pigg ändå, tyvärr... Å den eviga huvudvärken gör sej ständigt påmind.... Men jag biter i hop,fullt ös i dag med. :)


I går somnade ju Viggo vid nio halv tio, vi däremot låg i soffan å kämpade framför fotbollen. Vi orkade se första förläningings kvarten, sen gav vi upp. :)

Var för trötta helt enkelt, såg i tidningen att Ryssland hade vunnit. Där rök mitt tips(guld till holland..), men nu ska ja hålla på dem, alltid spännande med skrällar. :)


Mamma å Pappa kommer snart. Köksbänken ska byggas klar.

Å jag å mamma ska till Jysk en runda. :) Får se om jag kommer hem med en grön matta. :)


Funderar på att ge mej i kast med att städa i badrummet, Viggo sover nämligen. Å om han vaknar är ju Martin "ledig" för tillfället i allafall...


Lite nytta nu ja... :) 


Av Lisa - 21 juni 2008 21:54

... Av morfar.




En haklapp med texten: Vem behöver tomten? Jag har morfar! :)



 



Av Lisa - 21 juni 2008 21:27

I dag har vi hunnit fixa en hel del, det allra bästa är nästan att det är

en hel dag till kvar av helgen. :)


Vi bjöd hit mamma å pappa på hamburgare, det var gott. :)

Får nog ta tillbaka att pappa skulle hjälpa oss med lite, han har lagt klart golvet i köket, gjort smeten till hamburgarna å byggt stommen till köksbänken. :)

De kommer i morron med å bygger klart. :) Wiiie, äntligen börjar det likna nått. Men som sagt Ikea kallar...!

 

Snyggt kommer det bli, är väldigt nöjd med min inredingstalang hittills. :)



Jag har förresten hittat en häftig badrums-matta på Jysk(ny favvis affären månne? :)). Den är limegrön eller nått åt det hållet. :) Kunde kanske varit snyggt i hop med en grön gardin? Jag försöker hela tiden(å i alla rum) motarbeta impulsen att ha blått, känns som vi hade det överallt i lägenheten. Även mitt rum som jag hade när jag bodde hemma har blå tapeter, därför känner jag att : nej, inget blått... :)


Lyckades få Viggo att somna i min famn för en stund sedan, det tog faktiskt inte så lång tid i dag. :) Han har nog legat i sin säng i en halvtimme nu i allafall. :) Han är så duktig. :)


Man får mer kommentarer om man deppar å är negativ, trist. :(



Av Lisa - 21 juni 2008 10:52

Små grodorna :)

Här dansas det för kung å fosterland! :)

Av Lisa - 21 juni 2008 10:38

Det var den midsommaren det. :)

För vår del spenderades den alltså vid smålandsgränsen vid Mien.

En regnskur svepte förbi, men annars var vädret toppen. :)

Inte jätte varmt, men jag behövde bara använda en av de fyra tjocka tröjorna jag hade packat ner.

Vi hade mångkamp, först fem grenar, bågskytte, luftgevärskytte, bollkastning, tornbygge å fotboll. :)

Dessa grenar resulterade i en tredje å sista plats för mitt lag. Det innebar att vi fick starta en å annan sekund senare än de andra lagen i sista å avgörande grenen. Där vi skulle bilda en kvadat med pusselbitar, det tog nästan 20 minuter, men efter en liten ledtråd klarade vi det. :) Ska lite malligt erkänna att det var ganska mycket min förtjänst. :) Seger för lag 3 alltså. :)

 


Sen var det såklart dans kring stången å en massa god mat(och dryck med för den delen, mer för somliga än för andra...) på programmet.

Viggo firade midssomar genom att få smaka av kusin Hannas efterrätt, Banan å persikapure. Han slukade det glupskt sen spydde han sedemera upp det mesta av den, rakt i ansiktet på Martin. Anledingen till att jag delar med mej av det så detaljerat är att jag tycker det är ganska kul. För att Martin har alltid gapat om att det är hans värsta mardröm att få kräk i munnen. Men han överlevde det också. :)Ha, ha! 


 


Klockan nio anföll knotten så då gav vi upp, vill inte bara undvika de hemska små krypen utan också att ha en övertrött bebis när vi kom hem.

De planerna gick i stöpet milt uttryckt. Viggo sov såklart i bilen hem, men vaknade å soomnade inte igen förren kvart över elva. Själv försökte jag sedan somna jämte en aningens berusad sambo, det var inte lätt. :) Maaaal, maaal, han babblade på alltså. :) Så vid tolv nångång somnade jag...


Kvart över sju vaknade den lilla solstrålen i dag. Å vägrade somna om, så här har varit fullt ös i ett par timmar redan. Nu sover han dock igen. Martin river kakel i köket. Alltid är det nått på g. :)

Vi har dock inget större bokat under dagen, ska bara ha en plockdag. Så skönt.  

Troligtvis kommer mamma å pappa en runda i kväll.

Vi hade bestämt att vi skulle träffas i morron för pappsen ska hjälpa oss med lite doningar(som vanligt, vad gjorde vi utan honom...? :) *älska*)

Men mamma verkade han stark Viggo-absitnens så det blir nog att vi träffar dem bägge dagarna i stället. :)


Jag försöker mej på att lösa melodikrysset, men det går väl sådär... 

Av Lisa - 20 juni 2008 10:23

Igen rolig morron alls, bara en massa tjabb. :( Jag ger snart upp!


Migränen har i allafall släpp, men ont i huvudet har jag fortfarande. :( Tyvärr, hoppas det lättar, inte lätt å va social när man är dålig å nere...


I går fick Viggo en underbar present av anna å morgan, ett matset, en skål å en sked med Tummen på. :) Han(läs:jag) blev jätteglad. :) Älskar verkligen Timmen. :)


Nu måste jag fylla på mobilen, har inte en krona kvar å mamma smsar från stugan hela tiden. Hon undrar nog snart om jag lever eller inte. :) 


Glad midsommar! 


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards