Direktlänk till inlägg 27 juli 2013
Det här en glutenfri variant på förrförra sommarens favoriter: tunnbrödsrullar på grillen.
Koka potatis(6-7 stycken till tre små folié-formar) i ca 15 minuter, de ska fortfarande va lite hårda.
Låt dem svalna å riv sedan potatisen i en bunke, blanda ner ca 1½ dl riven västerbottenost, 1 rågad näve ruccola å ca 100 gram philadelphiaost, salta å peppra å fördela röran i foliéformar(1 stor eller 3 mindre).
Ställ formarna på grillen tills osten smält å allt blivit genomvarmt.
Servera till grillat kött eller kyckling.
(i dag blev det helgrillad fläskfilé å rödvinsås som sällskapade med gratängen, passade fint.. :))
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|