Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Söndagkväll.

Av Lisa - 18 juli 2010 19:35

Fyra arbetspass kvar...

I morron börjar sista arbetsveckan.

Jag ska starta den med att ringa min vikarierande chef.

Försäkringskassan har skickat tillbaka min HP-ansökan obeviljad, igen. :(

Min chef har fyllt i att jag har goda möjligheter till paus i mitt arbete(säkert va, tio som ska upp/ha mat/lägga sej..) å att mitt arbete kan omfödelas å vad f*n det nu var.

Nu har hon gått på semester så jag får vackert jaga en annan chef å hoppas att han kan rätta till detta nu för sista gången. :S


I dag var det riktigt kul å jobba(har ju haft köksturen, men ni som använder internet explorer kan inte läsa det. :D).

Det allra bästa var såklart arberstiden, 8.15-13.15

Har hunnit med en hela massa mys under eftermiddagen.

Lagat å ätit en underbar grillmiddag, fläskfilé, kryddkorv, majskolvar, klyftpotatis, slasa(sååååå god) å persiljesmör. :)

Mmmmm. :D


Stina var här redan när jag kom från jobbet å mamma å pappa kom med inom cyklade. :D

En väldigt bra söndag alltså. :)

En helt vanlig dag.<3


Jag jobbar i morron med.

Å efter det ska vi grilla hos M Å P dit min farmor med kommer. :D


Nu ska jag se på Bedtime stories. :)

Gonatt. :)


 

 
 
Ingen bild

Felicia

18 juli 2010 22:36

jag kan faktiskt tycka att havandeskappenning inte borde dela ut till de som jobbar p¨å boende.jag jobbar själv på boende och har en halvtimmes rast, kan be om att inte göra allt för tunga arbetsuppgifter, kan sitta o dricka kaffe o ha kvalitetstid elle rpula llite med tvätt städ o annat men i lugn takt. jag tycker att havande skaps penning ska gå till exempelvis restarang eller fabriksjobbande där det vgerkligenh är slitigt, oftast ingen rast o stress konstant. nä'r jag jobbade på cafe o på fabrik hade vi inte ens en stol man kunde sätta sig på mer än i peronalrummet där man om man hade tur kunde sitt a ner o äta i tio minuter. lisa kämpa på eller ta ut semester eller få läkarintyg till att du har foglossning eller annat graviditetsbesvär. vårdyrket är ett förhållande vis tacksamt jobb jämfört med många andra yrken.

 
Linda

Linda

18 juli 2010 22:48

Vad menar du med webläsare???windows internet explorer...
denna texten ser jag utan problem...
Lustigt!!!

Kram

http://bloomiz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

therese

19 juli 2010 10:46

skulle vårdyrket vara ett tacksamt yrke????? de var de dummaste jag någonsin hört, sen är de ju faktiskt så att det utdelas till de som jobbar med ett arbete som är tungt och påfrestande för kroppen vilket vårdyrket verkligen är! Tycker att lisa har all rätt i världen till att bli beviljad havandeskapspening då de verkligen tär på kroppen något fruktansvärt! Håller tummarna för att du slipper jobbar snart lisa trots att du älskar ditt jobb och yrke så behöver du vila upp dig nu innan nästa bebis kommer! lycka till!

 
Ingen bild

Susanne

19 juli 2010 12:44

Du fick barn för 2 år sedan! Kommer du inte ihåg att ett utlåtande ska lämnas in från närmaste chef? Eller du jobbade inte "på den tiden"?

Felicia från "kommentarer"! Har du fått barn?? Om du inte har det tycker jag inte du ska kommentera detta!
Många har ett rent helvete under sin graviditet med diverse åkommor!
Jobbar man i vården på ett boende är de inte lätt att bara sätta sig ner eller "ta det lugnt" tex. På min arbetsplats finns det absolut ingen tid till det!På många arbetsplatser i kommunen är personaltätheten så slimmad så de finns tyvärr ingen möjlighet till detta. O tunga lyft kan du inte komma i från, när det oftast är 2 personal på kvällarna! Slag o sparkar existerar allt som oftast i vården! Så varför skulle inte vårdpersonalen få havandeskapspenning?

Så Lisa klart du ska ha HP de har du full rätt till!Synd bara att du missade intyget så du kunde gått hem lite tidigare. Lycka till!

 
Ingen bild

felicia

19 juli 2010 16:18

jo jag har själv barn o jag vet mycket väl hur man känner sig men jämfört med andra yrken jag jobbat med är vårdyrket väldigt tacksamt då man oftast kan lägga upp arbetet med den man jobbar med ganska så bra. jag tycker verkligen att många som jobbar inom vården är så förbannat gnälliga, jag tyckte att jag kommit till himmelrieket efter att ha provat på en hel del innan jag blev undersköterska. jag kan förstå att det är svårare att få beviljad havandeskap. o det jag menar är att om hon verkligen lider så mycket av värk foglossning kan hon få ett sjukintyg av läkaren o sen vara sjuksriven sista tiden ut. det har jag fått.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards