Direktlänk till inlägg 5 juni 2008
Här kommer receptet, äntligen...
100 g after eight(ca 12 bitar)
100 g mörk blockchoklad
200 g smör o
4 ägg
2,5 dl socker
2,2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Smöra å bröa en form med löstagbar kant.
Smält smöret och chokladen tillsammans.
Vispa ägg å socker.
Blanda samman mjöl, bakpulver och rör ner tillsammans med ägg å socker.
Rör ner smöret å chokladen till en jämn smet. Häll i formen(surprise?!?)
Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Låt svalna å sen stå i kylen i 12-24 timmar innan severing...
Enligt mej blev kanterna lite små-torra å den kunde allt smakat lite mer mint, så nästa gång slänger jag nog i lite mer after-eight å har den inne i 16-17 minuter... :)
Har ingn bild från är vi åt den, så det blir denna från i går i stället. :)
Hanna, Cesar, Emma å Malva! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|