Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 4 april 2008

Aaaaaagh!

Av Lisa - 4 april 2008 09:13

Följande ljud har jag tvingats lyssna på sedan sju-tiden, alla från lägenheten under:

vattenkranen som sätts på å stängs av, bank i väggar, en borr, tvn, klamp(sonen springer från ena sidan av lägenheten till den andra, fram å tillbaka) dörrar å skåpsluckor som slår!!!

Behöver jag säga att det gör mej tokig?!? Minst sagt!


Ska äta lite frukost sen tänker jag fly, ska trotsa det gråa vädret å gå en promenad. Jag fick blodad tand efter rundan i Asarum i går. Så skönt att röra på sej. Viggo verkar dock ha somnat om på soffan, så det blir att klä på en sovande bebis.


Har för övrigt varit uppe vid halv ett å halv fyra i natt, Viggo har bara ätit å somnat om. Så det blev inga längre stunder. Vid tjugo över fem vaknade vi alla tre av Martins klocka. Ammade lite i sängen, Viggo kom inte riktigt ill ro, så jag har bara halvsovit sen dess fram till åtta, då gick vi upp. Känner mej ganska trött, så tråkigt.


Efter promenaden ska dammsugaren fram, råttorna anfaller snart. Måste ta en rejäl städning. Hade tänkt ge sonen min ett litet bad också, nu dissar jag "två gånger i veckan reglen" å badar honom när jag anser att det behövs, alltså oftare, inte mer sällan. :)


I kväll ska vi äta fondue, farmor kommer.  Det skabli gott, men själva måltiden tar ju en stund, får se hur det ska gå med amning å allt. :)

 
 
Hanna

Hanna

4 april 2008 10:23

Självklart ska du bada din son när du själv anser att det behövs. Jag menar om du märker att han blir torr så är det ju faktiskt bara och smörja in honom :) Du skrev ju häromdagen att han hade lukta gott *s*

Själv så duschar/badar nog Elias ett par tre ggr i veckan kanske mer. Beror lite på. Han älskar vatten så det är roligt när han kan sitta själv och plaska.

Självklart gillar jag fredagen jag med :) Men den är inte lika speciell som när man kanske pluggade eller så, då man var borta hela dagarna osv. Eller som när man jobbar.

Nej måste göra nytta nu :)
Ha så kul med dammråttorna, och promenaden. Skulle med behöva en promenad men idag finns det ej tid för det.

KRAM

http://Linnea05-Elias07.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards