Direktlänk till inlägg 22 november 2015
Japps.
Lovade er ju receptet på min favorit-förrätt/tilltugg som går under det spännande namnet: Myrstack.
Det är mycket enkelt faktiskt.
Man blandar bara 200 gram philadelphia med 2 dl creme frachie å en hackad rödlök å saltar å pepprar.
Sen formar man smeten till en lite kupol å "klär in" den med den typ av rom man gillar.
Sen får gästerna använda sej av salta kex(eller allra helst tuc's med svartpepparsmak. älskar!) att dippa i myrstacken.
Blir snyggt å lägga kexen runt om, men om någon i sällskapet är glutenintolerant rekommenderar jag att alla får förse sej med sked å sen dippa från egna tallrikar. :D
Riktigt gott, det måste ni bara testa. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|