Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juli 2008

Av Lisa - 1 juli 2008 15:07

Fick såklart amma i bilen, kände det på mej redan innan. Men det gick ju bra det också. Det blev fika på Briggen å Glassbåten, gjorde av med 90 kronor, på bara ätande! :)

Hittade inget i affärerna, kollade inte så nog heller för den delen...

På hemvägen körde vi inom fiskaffären i jakt på tonfisk, det har de faktiskt inte så här tidigt på veckan! Kommer på onsdagar...! Vaddå såhär tidigt på veckan, är det inte onsdag i morron?!

Å hur skulle jag kunna veta det?  Man kan ju säga saker på olika sätt, hon var inte trevlig precis. För er som undrar fanns där heller ingen Pärontopp, dåligt! :( Men jag kom på att Carlshamns mejeri ska börja göra glass igen, å de har i allafall päronglass på pinne. :)

I brist på tonfisk köpte jag laxfilé för 95 kronor i stället. Ska marinera den med lite rosepeppar å olja tänkte jag. Det blir foliépaket med vitlökspotatis som tillbehör. Det gjorde jag till midsommar å det visade sej va en riktig hit. :)


Viggo blev akut täppt i bilen på vägen hem, han gallskrek all the way, stackarn! :( När vi kom hem släppte det en stund å han var värsta solstrålen. :) Han ringde till sin far, dvs. vi hade högtalaren på å Viggo satt å höll luren. :) Så söt så.

Sen har han ätit rån i dag, det var poppis värre! :)


I kväll kommer Stina å kollar på Allsång. Å mamma ringde precis å frågade om vi skulle komma till dem å sjunga. Jag bjöd hit dem i stället(deras tv suger, riktigt dåligt ljud å bild med.. :/) Får se om de kommer, hon trodde Martin skulle träna... 


Verkar som att jag ska värdinna både fredag å lördag så nu gäller det att vässa hjärncellerna å komma på nått å bjuda på, inte bara en grej utan två.

Efterrätten är dock given, det är dags att damma av å inviga glassmaskinen jag fick i julklapp. :)



Jag blir knäpp.. Vad är det för dag i dag?

Måndag eller tisdag..?


I natt kom jag på ännu en anleding till varför jag aldrig skulle kunna jobba med ett sju-till-fyra-jobb. Jag behöver vila upp mej efter helgen. :) Det är alltid så mycket på schemat på lördag å söndagar att i stället för att va utvilad efter helgen så är man ju helt matt... :)

Säkert fler som känner så(eller kanske till å med de flesta..?)

Kortare arbetsvecka..? Ja, tack! 


Av Lisa - 1 juli 2008 09:22

Nu var vi redo för att möta världen igen.

Eller ja, lite kaffe till behöver jag nog först. :)

Rex är barnvakt. Det innebär att han ligger jämte Viggo på täcket på golvet å låter sej utsättas för en ganska hårdhänt behandlig där både nyp å slag kan bli aktuella. Han verkar dock ta det hela med ro, kan rentav va så att han har tagit till sej sin mini-husse på allvar nu. :)


I dag ska vi umgås med Emmas mamma-grupp, ska mötas på torget vid halv elva, sen får vi se vart det bär hän. :) Tar väl med mej Martins allväder-ställ å byter det när jag ändå är i stan. 

Måste köpa tonfisk med, ska kolla Vägga först, annars ska det finns fryst säger pappa. Viggo får väl äta i bilen om han inte klarar sej. Vi har fått in vanan på det så det ska nog lösa sej. :) 


Nu verkar Viggo ha tröttnat på att kela med Rex så jag ska ta över.! :)

Ting!  


Ja, jag har världens sötaste pojke. :)


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards