Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juli 2008

Av Lisa - 3 juli 2008 15:48

Att Martins kärlek denna gång kommer i form av en ny mobil beror på följande orsaker.

Han hade beställt en ny telefon till sej själv. Så jag skulle som vanligt(kanske inte så mycket "vanligt" now days, men men. :)) få ärva hans gamla. Jag har förvisso en ganska nya mobil, köpte ju den i julas, men den har verkligen varit en stor besvikelse. Min gamla(ett arv från Martin) var mycket bättre. Denna går det knappt att fota med(Visst, jag har en kamera som är toppen, mms är sjukt kul ju...) å det får bara plats en ynka låt. :(


Alltså skulle jag få Martins gamla, med bra kamera å minneskort. Bara det att när vi skulle starta den med mitt SIM-kort i gick det inte. Den var helt död. Martin kämpade hela kvällen, men nej, den ville inte.

Lite besviken var jag, men så länge telefonen jag har går å skicka sms å ringa på så bryr jag mej inte så noga...


Men det gjorde tydligen Martin. Eftersom att jag troligtvis(eller ska jag säga förhoppningsvis?! :)) får min nya telefon i morron. :)

Har sett den på bild, men jag minns inte vad den heter eller så. Det enda jag vet är att den är rosa(what else?) å att det är en Sony Ericsson. :)


Roligt ska det bli i allafall, att för en gång skull få en ny mobil, inte för att jag måste utan för att det är kul. :)


Martin <3

Av Lisa - 3 juli 2008 15:04

Detta avgjorde saken, jag ska INTE sluta blogga på läääänge. :)

Har haft riktig abstinens när sidan har legat nere. Puh, som sagt, äntligen funkar det!


Vi har legat på gräsmattan hela dagen i dag med. Har satt upp Viggos soltält som kamoflage. Men det fungerar enligt strutsprincipen, dvs, vi låtsas att ingen ser eller hör oss för att vi ser inte dem. :)


Viggo har fått tre nya böcker fårn GoBoken i dag, vet inte vem som blev gladast, han eller jag..? :)

Viggo har hittat sin fötter på allvar i dag, så gullig, han håller sej i tårna mest hela tiden nu. :)

När han inte pillar på sin fötter kan vi alla säga hej till Viggos nya favorit leksak....

>>>>>trumvirvel<<<<<

Hans napp!

Han har den nästan aldrig i munnen länge, utan bara plockar ut den å håller upp den tittar på den å skiftar hand. :)

Underbar. <3


Det kommer mera, vill jag lova. :)

Av Lisa - 2 juli 2008 15:40

Bebisen är vaken. :)

Av Lisa - 2 juli 2008 15:29

Viggo sov inte i mer än en kvart, så jag har precis trotsat värmen å tagit en promenad. Nått måste han ju sova, annars blir han så övertrött i kväll. Å det är ju inte kul för någon. Hoppas han sover en stund nu, trots att det inte rullar. Jag klarade inte gå länge, det var så varmt...

Sitter på gräsmattan å pustar med en flaska vatten just nu... 



Vid det här laget är det ju allmänt känt att min Martin visar kärlek genom att köpa dyra presenter. Lika känt är det att jag egentligen vill ha nått helt annat, överraskningar(gärna gratis sådana) å vardagskärlek. Jag har insett att det knappast är lönt att hoppas på, men jag älskar honom lika mycket för det. Han gör tydligen fortfarande detsamma för nu är det dags igen!

I går kväll när vi hade lagt oss försökte jag (som vanligt) förklara att jag behöver höra vad han tycker nån gång osv. Då kläcker han ur sej att han har beställt en ny mobil till mej!!! Först blev jag förbannad, på riktigt alltså, men sen slog det mej att han ju trots allt gör det av kärlek. Anser kanske inte själv att jag behöver en ny telefon men nu tycker jag det ska bli riktigt roligt. :) Martin <3

Av Lisa - 2 juli 2008 13:28

Nu sover Viggo, han har varit vaken heeela förmiddagen så man kan ju lungt påstå att det var dags. :) Inte för att han har varit sur på nått sätt. Snarare tvärtom, en riktig liten solstråle. Han gillar nog att va hemma å mysa. Vi har legat på gräsmattan under plommonträdet i ett par timmar. :) Vilket underbart barn jag har. <3

Tekniskt sett borde han sova en längre stund nu, men man vet aldrig. 


I kväll ska vi enligt Martins önskemål grilla på Boön. Den stackarn är snudd på utbränd av allt som ska göras hela tiden, så en välbehövlig paus från hemmet är på sin plats. :) Vi ska köpa en engångsgrill å lite korv bara, inget fancy, men nog så mysigt. Blir säkert nått i kakväg också, gottegrisar som vi är. :) Undrar just om det är nån värme i vattnet..? :)


Är tilbaka lite på päronglasstemat igen. En gång när vi var hos Mange å Jajja i Sölvesborg bjöds vi på en underbar glass. Päronsmak(såklart) med choklad i. Den var köpt på Eko, har inte sett den nånstans här i kring, få kolla nästa gång vi ska dit... Måste dessutom forska i om man skulle kunna gör egen, är ju stolt glassmaskinsägare å allt. :)


 Nu ska jag försöka hitta nått å fylla magen med. :)


Av Lisa - 2 juli 2008 13:22

Gårdagens program var faktiskt över förväntan.

Uggla med sitt nya band ägde. Å det var verkligen på tiden att en av hans låtar har kommit med i Allsångshäftet. Volymen på Kung i Baren bevisar det alla gånger!

Sen var ju min stora favorit Fritjof å Carmencita allsång! <3

Kan också berätta att Peter Jöback såg ut som en exakt kopia av min pappa. Inte i nutid men hans 70-tals-look, identisk, både luggen, skägget å glasögonen. Hade jag haft en scanner kunde jag bevisat det. :) 


Men allra bäst var nog det här... Gåshud? Jaaaa... :)

Av Lisa - 2 juli 2008 11:16

... Solen skiner i dag. :)


Det är verkligen riktigt åka-å-bada-väder i dag. Har försökt få tag på Gurri för å senom han är sugen på ett dopp, men han vaknar väl inte förrän i eftermiddag. Hopplös!

Hade tänkt ge mej ut å promenera i dag, men det är för varmt för det anser jag allt.. Så vi håller oss hemma i stället. :)


I dag har vi haft besök av en "granne", hon tittade förbi av anledningen att hon också har en son som är född i år, en framtida kompis till Viggo månne?! :) Himla trevlig verkade hon va, pratade en stund om bebisgrejer. :) Men jag mitt rötägg glömde till å med fråga vad henne lille hette! Är det inte det första man frågar eller...?! Ja, ja, vi fick gärna komma inom om vi ville ha promenad sällskap nån dag. :)


Nu vaknade Viggo, som inte ens har sovit i fem minuter, så jag får skriva mer senare.. :) 

Av Lisa - 1 juli 2008 22:04

Kollar på Morden i midsomer...

Har sett hela nästan så det känns onödigt att inte se upplösningen, trots att jag är trött som vanligt. Ska inte gå in på detaljer, men det ska dröja innan jag äter så mycket glass igen, hua!


Å vad jag gillar att ha en diskmaskin. :) Det är så skönt å slippa all disk som skräpar på diskbänken. Härligt!


Viggo sover, inte mycket skrik alls i kväll faktiskt. Bra det! I går kväll var det ganska kämpigt, han vaknade nämligen efter jag bloggat i går kväll å var otröstlig i en timme. :( Stackars liten...


Stina sa i dag att hon tycker mer å mer om Viggo för varje gånghon träffar honom. Å jag håller med, fattar inte hur mycket kärlek man kan känna, det bara växer!

Älskade barn. <3 


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards