Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juli 2008

Av Lisa - 12 juli 2008 20:15

Martin märkte först ingenting i går när han kom hem, varken de nya gardinerna eller att matbordet var vänt.

Sen upptäckte han att jag blängde lite smått på honom å frågade lite förvirrat om det var nått han skulle märka...

När jag svarade ja började han se sej omkring å upptäckte att borde var flyttat. Den första reaktionen löd: så ska fan inte bordet stå!!! Å sen var det lite snäll om att vi hade tagit bort den ena(nya) i-läggs-skivan.

Gardinerna fick inte många kommentarer, vaken bu eller bä med andra ord...

Senare erkänndes det dock att bordet står hundra gånger bättre som det gör nu! Ha! Vad jag kan. :) 



Pajen var ljuvlig. :)

Snart(?!) sover Viggo-boy, då ska min lilla man troligtvis fortsätta arbetet med Gillestugan, där det verkligen går undan å jag ska ge mej i kast med en bok tänkte jag! :)


Jag älskar mina boys, Martin, mannen i mitt liv å Viggo min älskade son! :) 

Av Lisa - 12 juli 2008 18:19

Dagen har spenderats i Ronneby, dels för att gå på marknad men mest för att träffa mormor å morfar,mina alltså, inte Viggos, fast de var såklart också med. :) Regnet öste ner på vägen dit, men när vi parkerade utan för mormor å morfar började solen titta fram. Vi hann med ett varv på marknade i strålande solsken. Inhandlade munkar, godis-stänger å en mopp. :) Efter Tosia-rundan var det fika som gällde, vi satte oss på altanen å regnet började igen. :)Hade riktigt flyt med andra ord! Viggo har varit som en solstråle hela dagen, inte ett pyl what so ever. Min duktiga pojke! Han skrattade så han kiknade när gammel-morfar busade med honom.

 

På hemvägen körde vi inom Coop å handlade mat. Vi hade bestämt att vi skulle äta fondue i kväll, men vi var sååå sugna på Västerbotten-paj, så det blir det. :) Skojade i bilen om att bara för Viggo har varit så exemplarisk hela dagen så skulle det inte förvåna mej om han bajsar ner hela bilstolen eller nått i den stilen.

Han bajsade inne på Coop, men det höll sej i blöjan, i allafall nästan. :)

Viggo fick en rosa(?!) bitring med lille skutt av sin mormor, den var duktigt söt.... :)


Nu är det dags att göra paj. :)

Har inte ätit ännu för vi har varit så mätta på kakor. :)

Av Lisa - 12 juli 2008 18:00

Var alltså hos mamma å pappa å Gustav(han bor ju med där, hehe. :)) i går.

Det var lika trevligt som alltid, underbar mat å stämningen var på topp. :)

Pappa råkade kalla Viggo för Svennis, vilket han såklart blev mobbad för hela kvällen. :)

 

Mat på altanen, kan det bli bättre? :)

 

Mitt under middagen reser sej Gustav upp å i princip skriker:

Hur j*vla många ungar har dom där inne?! 50 stycken?!

Han syftar på grannen på "andra sidan häcken". :)

Ha, ha! Han är inte riktigt klok!


Vi åt(eller ja?! :)) sen efter middagen spelade vi två omgångar kubb, mitt lag vann en omgång å förlorade en. Pappas lag vann bägge gångerna... :)

Mycket viktigt är också att Gurri har haft en bat på sitt rum! :)

 


Efter kubbet var det dags för Brändi dog, ett spel pappa har beställt i från Schwiez å som har kostat honom 67 euro, alltså närmare 700 svenska kronor. :) Det var riktigt kul, skulle kunna liknas vid Fia med knuff fast i en omarbetad o förnyad version där man använder kort i stället för tärning å kan jävlas på fler sätt än bara knuffa ut. :) Pappa vann även detta, å Gustav var vansinnig en bra stund efterår för att jag hade förstört för honom. :)


Viggo satt med oss uppe till klockan var nästan tio, sen somnade han i sin vagn. Han fick ligga kvar där när vi kom hem med, det gick toppen. :)

Vilket känns himla bra eftersom vi har haft ett par jobbiga skrik-kvällar nu på sistone. 



Som sagt, en toppen kväll. :) Som alltid! <3
Av Lisa - 11 juli 2008 15:26

Dagen har rullat på ett rasande tempo, trots att vi inte har gjort speciellt mycket alls. Mest lekt bara faktiskt. :)

Var uppe tidigt i morse med, dock inte redan sex som i går.

Viggo somnade om vid nio å sov en timme, jag låg jämte men kunde inte komma till ro. Vilade åtminstone. :) Vid 10 kom mamma med de nya gardinerna som hon hade sytt klart. Det blev skitbra. :) Sen kuppade vi lite(alltså gjorde en kupp :)) å vände bordet. Får se va mannen säger om det, om han ens märker det vill säga. :)

Jag blev väldigt nöjd i allafall. :)

 


I kväll ska det firas semster, både Martin å Buffi börjar ju sin i dag.  Firandet ska bestå av grilling å en massa andra godsaker å äga rum hos mamma å pappa, var annars? :) Hoppas solen forstätter skina på oss, så inte grillen slocknar. :)


I morron ska vi till Ronneby, å för första gången på x antal år delta i familjetraditionen; att fika hos mormor å morfar sen gå på Tosia. :) Har jobbat å missat det för många gånger så det ska bli kul. Drygt med barnvagn på marknaden, men man kan ju gå bakvägarna å insupa atmosfären i allafall. Vill kolla om det finns nån kulig t-shirt till Viggo. :)


Nu kom Martin hem, när han har gjort sej i ordning så sticker vi. :) 

Av Lisa - 10 juli 2008 21:22

Denna bilden hann jag ta under vår myskväll (läs: stund)

på Boön innan orienterarna dök upp! :)

Av Lisa - 10 juli 2008 21:03

Medan jag har varit "borta"(jättelänge, verkligen) har bla. följande saker hänt.


Gårdagen spenderades alltså kortlös i Sölvesborg. Mamma bjöd på fika å Stina la som jag tidgare har nämt ut för mina gardiner. Stina köpte en hatt som hon blev lite smått besatt av. När jag å Stina var inne å beställde fika hann mormor sätta på Viggo ful-kepsen(en mycket praktisk keps med solskydd i nacken som han såklart har fått av henne å morfar, men som sagt fuuuuul är den.:))

 


I dag har jag å Viggo varit ute å gått med Hanna å Ahgnes i en å en halvtimme. Fattar faktiskt inte riktigt hur vi pallade, det var duktigt varm. Men ja, det gick av bara farten som det brukar heta. :) Måste börja gå lite oftare, är väldigt för att inte säga mycket matt i benen nu nämligen. Känner mej riktigt mörbultad, å det håller verkligen inte!

Vi var även inne i deras hus å snokade loss. :) Mycket snyggt! :)

Efter besöket gick vi hem till mamma, igen, vi har varit där varje dag denna veckan, hon har börjat sin semester nämligen. :)

Både i dag å igår har Viggo provat gungan som morfar har köpt till honom. Inte jätteförtjust precis, men det blir nog roligare. :)

 

Min stora pojke. :)


I övrigt är Viggo förkyld, IGEN! :( Lika hemskt den här gången.

Han har även börjat vakna tidigare å tidigare på morronen. I morse var det tjugo i sex som gällde. Tack å lov somnade han om vid kvart över sju, sen sov vi bägge två till nio. Skönt, men jag behöver mer...



På onsdag ska jag va i från Viggo en längre stund för andra gången nånsin. Ska se Uggla på Torget. Ska inte lämna bort honom eller så, han ska va hemma med sin far. Troligtvis kommer jag lida mer än han. :)

Men jag gillar inte att va i från det lilla grynet, å jag ser ingen anledning till att lämna bort honom heller. Utan snarare en press om att jag måste göra det. Men nej, jag måste inte ett skit! Basta!

För att återgå till konserten upptäckte jag att Uggla inte börjar förrän senare, fram emot halv elva närmare bestämt. :) Jag blev överlyclig, det innebär att jag inte behöver känna nån stress över Viggos ätande, behöver inte pumpa heller. Han äter nämligen sista gången vid åtta, halv nio. Så när han är tankad å klar sätter jag mej på cyklen med stan i sikte. :) Måste hämta hem min cykel dock, den har jag nämligen lånat ut till Bill... 


Det blev långt värre det här, men det blir väl så antar jag. :P


Så här har ni å bita i en stund i allafall.... Ni som gillar mej!


Såklart måste jag ju säga grattis till mormor Lotta. :)


Av Lisa - 10 juli 2008 10:08

I går lämade mitt VISA-kort in. Bara sådär huxflux på textillandet i Sölvesborg.

Avmagnetisering tros va orsaken. :(


Å modern som man är har ju inte precis en massa kontanter i plånboken.

Lite dumt i detta läget.

Behöver verkligen handla, kylen gapar tom, ingen mjölk, ingen fil, ingen juice.

Får raffsa i gömmorna å se om jag kan hitta nån undanstoppad hundring...


Agående gardinerna fick Stina lägga ut, 507 kronor, som jag nu har fört tillbaka där de hör hemma. :) Tack för lånet! 


Å tack mammsen för allt fint vi fick i går.... :) 

Av Lisa - 9 juli 2008 21:29

...lusten att blogga är inte tillbaka ännu...

Är lite kluven, skriver man för deppigt klagar folk på det, men om jag inte ärlig å måste censurera bort vissa grejer försvinner gnistan liksom.

Inte för att jag jämt är nere, tvärtom. Har inte utelämnat nått eller så, men jag tänker mej för innan jag skriver vissa saker. Å det är inte jag, å det ärinte "kul" heller.

Det trista är att jag verkligen har varit bortskämd från kommentarer av er som läser, men nu är det tyst som i graven. :(

Inte mycket å tjata om, ordet är ju fritt å jag vill inte tvinga er att ge er åsikt/sympati eller bara hälsa, men som sagt, det blir ju roligare när det inte bara är en envägs-kommunikation. Jag ligger lågt ett par dagar till, får se om jag återvänder. Hej---------->


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards