Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Vilket slag under bältet!

Av Lisa - 12 juni 2008 08:31

Har fått en kommentar om att jag i princip världens mest negativa människa, å det har blivit värre sen Viggo kom! Fy fan vad det tog!

Vet att jag inte borde ta åt mej, men kritiken fastade direkt.

Det som gör mej så ledsen är att det är en stor missuppfattning, jag är ingen negativ person alls egentligen. Å jag älskar mitt "nya" liv trots att jag har min svackor, men det har väl alla?

Kommentaren fick mej att känna mej som en dålig mamma, igen! 

Men jag är glad, å oehört tacksam för det liv jag får leva, hus, en underbar sambo men framför allt för min son.

Borde kanske egentligen bli förbannsd för att nån påstår nått annat....?

Men som kommentaren också säger, detta är faktisk min blogg, min terapi!


Take it or leave it...?! 

 
 
Hanna

Hanna

12 juni 2008 10:58

Du är världens bästa mamma, tänk inget annat! Att lämna bort Viggo för några timmar är nog det bästa du kan göra, du behöver få vara ensam och göra det som ska göras utan att han hänger på armen. Han kommer förmodligen ha det lika bra med sin mormor och morfar :) och bli bortskämd kanske.

Du är en underbar tjej och jag tror inte du är så negativ som denna kommentarmänniska skrivet. Jag gillar att läsa din blogg för jag skriver ungefär likadant ibland. Och som du skrev, det är din blogg och du skriver vad du vill för det är dina känslor du skriver. Sen om två dagar är negativa och fyra är posetiva det är väl normalt.
Alltså man har upp och ner gångar i livet :)

Jag tror att ni har mycket nu, det är flytten och det ska packas upp och ni lever i en röra och renovering. Klart att man mår dåligt plus att folk vill komma och hälsa på och så.

Hoppas det går bra.
Och jag hoppas vi kan ses snart, men förstår att ni har det mycket nu.

En stor kram sändes.

http://Linnea05-Elias07.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sally

12 juni 2008 11:34

Händer de aldrig något roligt i ditt liv??
E allt bara piss kass? Håller delvis med "Jen". Ok de e din blogg men vill du behålla dina läsare så bör du nog tänka om!! Förstår att de e jobbigt om du ständigt har tanken "Jag e en dålig mamma" Om du tycker de e så jobbigt o tungt att ha barn så ska du nog fundera ett par extra gånger innan du skaffar fler!Du skriver att du älskar ditt "nya" liv??? E du verkligen så tacksam för de liv du lever? De kan man inte tro!

 
Frida

Frida

12 juni 2008 12:58

Absolut ingenting att bry dig om. Istället som de allra flesta mammor gör så förfinar du inte hru jobbigt det faktiskt kan vara att ha barn, hus, katt m.m
Men du skriver även hur glad du är för andra saker som sker :) Viggo är inte alltid jobbig utan ochså världens underbaraste unge för dig. Denna människa som skriver detta kan verkligen inte veta hur det är att ha allt som du har. Det är inte alltid så lätt att få vardagen att gå ihop så enkelt är det bara!
Skit i vad andra tycker! Du är en bra mamma till Viggo, den bästa! Sånt tålamod som du verkar ha! Den bästa!

http://mammafrida.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jajja

12 juni 2008 19:38

Jag blir sååå arg!!! De har nog inte egna barn! Barnen är det bästa som finns, men det är inte alltid en dans på rosor. Det är svårt att inte bry sig om sånna komentarer, men försök. Det är som de skriver din blogg och det är ju meningen att man ska skriva av sina känslor och vad man tycker och tänker.

Har man inget snällt att komenterar, skriv inte alls!!! Jag vet att du är en supermamma Lisa, bättre kan inte Viggo få. Du vill och gör allt för din familj.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards