Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under april 2008

Av Lisa - 25 april 2008 10:01

I går var vi på Christins å åt lunch. Jag köpte en bakad potatis för 65 kronor plus en flaska Loka som säkert kostade runt 15. Jag orkade inte äta upp allt jag betlade för, blev en massa grönsaker, oliver å fetaost över. Lokan smakade parfym, drack inte upp den heller. Sen köpte jag efterrätt, en kopp kaffe å en dammsugare för 27 kronor, kaffet drack jag inte heller upp, det hann bli kallt... :/ Över hundra kronor för ingenting kändes det som!

Hade riktigt dåligt samvete när jag gick hem...


Nu ska jag betala mina räkningar, 417 kronor till facket. Sen är det bara "lyx-grejer" så det gör inte så mycket. :)


Martin ringde nyss, vi ska till Sara å Jeppe i kväll. :) Så skönt! Då lipper jag fundera hela dagen på vad vi ska ha till middag i kväll! :) 

Av Lisa - 25 april 2008 09:30

I dag får jag pengar om jag inte har helt fel för mej. Det är ju alltid trevligt.

Ingen större summa precis, Martin får fem(?!?) gånger så mycket...

Ska betala lite ränkningar, sen är det inte mycket kvar tyvärr...

Definitivt inte efter shoppingresan i morron heller. :)


I dag är det alltså bvc å samtal som gäller, sen ska jag handla å dona.

Ska, tro det eller ej, till Apoteket. Har bestämt mej för att köpa en mjölk-uppsammlare å ta till vara på all mat som går till spillo. Det börjar kännas som slöseri nämligen. Kan lika gärna frysa in å spara ju. :) 

Av Lisa - 24 april 2008 22:04

Grattis Ida, Peter å Wictor till den fina flickan!Ack så fel jag hade, var bergis på att det var en liten pojk i magen... :) I kväll har jag å Viggo varit å hälsat på Rex, å mormor å morfar. :) Det var så mysigt så. Rex har blivit så smal å hand tidigare rosa trampdynor är numera svarta! :)  I morron ska jag va i från min lilla pojk en stund igen. Morfar ska ju va barnvakt medan jag är på samtal hos sköterskan.Ska va där kvart över elva, så i morron blir det inte tal om nån sovmorron... :) Gonatt på er!

Av Lisa - 24 april 2008 11:03

Viggo 13/4


Nu är jag inne på min andra kopp kaffe för dagen.

Den förra stod på köksbordet å blev iskall medan Viggo åt. Hoppas på bättre lycka den här gången. Borde gå bra för han sover nu, han har börjat sova lite på förmiddagarna numera, även hemma, inte bara om man går ut med vagnen.. :)

Bara för jag skriver det så kommer han säkert inte göra det i morron. Så är det alltid. Sa till Emma häromdagen att han äter var tredje eller var fjärde timme, den dan åt han varannan... :)


Längtar tills vi har flyttat, då ska han få sova ute det lilla grynet. Nu sover han i soffan på dagarna, å snart är han för stor för det. Det är säkert än så länge...


Måste ge mej själv en klapp på axeln i dag, jag har klarat amma i två månader! Det är två månader mer än vad jag trodde jag skulle klara från början. :)


I morron ska jag på uppföljnings-samtal på BVC. Viggo ska faktsikt inte följa med, uan han ska va med sin morfar. :)


På lördag ska vi till Kristanstad, ska shoppa lite men framförallt äta på MAX. :) Har varit sugen på det hur länge som helst nu. Tänker slå på stort med ett Orginal Mål, Chilicheese-bollar å en ranchdip. :) Ska köpa scrapbook-grejer på Åhlens är tanken, å refiller till blöjspannen på babyproffsen. Blir nog ett varv på Biltema också, det där kuddarna som man fäster foton med som jag har efterlyst skulle ju va billiga där. Hoppas även på ett par byxor till mej själv, men jag har inga större förhoppningar. Beroende på om jag känner mej snål eller inte så behöver jag faktiskt en större sportbh, om jag ska kunna träna i maj. :) Låter som det kan bli en hel del. :) Ska bli mycigt med en liten familjeutflykt bara vi tre i vilket fall som helst. :)

Av Lisa - 24 april 2008 10:12

I dag sov vi till kvart över nio. :) Hade en å annan vaken minut fram till

dess med det var verkligen skönt... :) Vi låg kvar å gosade i en kvart.


I dag ska vi äta lunch med flickorna, på Christins uteservering. Finns två eventuellt tre nackdelar med det hela. För det första sitter alla å kedjeröker där, ingen höjdare för Viggo precis. :( För det andra går det knappt att plocka upp Viggo ur vangen om man sitter ute, dels för att han fryser och dels för att det blir för ljust. Sen vet jag inte riktigt hur det ser ut med plats till vagnen...? Det får lösa sej, vi ger det en chans i allafall. :)


Har ni läst Idas blogg i dag...?

Spännande värre! Hoppas det går snabbt å lätt. :) 


Emilie-----> det ville jag ju också veta, hade velat ha en singering i en bok med, men det visar sej att den ända nackdelen med att va ute i god tid med packningen för min del innebar att alla mina Karin Wahlberg böcker redan befinner sej i Asarum... :)


Anna---------> nej nån alice levander får INTE tafsa på min dyrabara kudde, då sjukner den i värde!


Maleena------> Vi ska flytta till Ekebergslundsvägen, i närheten av vattentornet, eller i drottsplatsen, beroende på hur hemma man är i asarum :) Börjar troligtvis flytta lite redan runt den 10, lite tidigare alltså. :)

Av Lisa - 23 april 2008 21:51

Eller är det kanske fröken, eller blivande fru Bengtsson?! ;)

Anyway, finns det nån möjlighet att du kan ta med min kudde till lunchen i morron? Det bränner på låret, aj, aj.. :( 

Av Lisa - 23 april 2008 21:10

Har spenderat kvällen på Karlshamns bibliotek å lyssnat på en av mina stora favoriter, Karin Wahlberg.

Var lite rädd att hon skulle förstöra illusionen och göra att jag skulle tycka mindre om henne. Men icke, tack å lov. Hon var supermysig, och rolig!

Tyvärr var det nån puckad karl bland åhörarna som var tvungen att ställa korkade frågor och snacka skit. Han gjorde stämningen lite tryckt på slutet. Hade velat fråga om det var nån bok på g, men avslutningen blev väldigt abrubt... :(


Det gick även bra att va hemifrån, alltså i från Viggo, i hela två timmar.

Det var precis som att han kände på sej att jag skulle i väg, för han åt som en tok innan jag gick. Nu ligger han på soffan å sover, nybada å grann.

Vad jag älskar detta barn! Å hans pappa också, önskar att han kunde va hemma med oss mer... :( 


Av Lisa - 23 april 2008 14:04

Vad tiden går fort, i dag är min lilla pojk hela två månader.

Har precis rensat bland hans kläder, så mycket som redan är för smått.

Han är redan för lång för de flesta plagg i 56, så nu är det 62 som gäller... :)

Så stor så. :)


Stad-rundan gick fint, det blev ett varv till Servus med, svar: ja, jag har beställt grejer nu igen... Dessutom blev det ett besök på ett ställe jag aldrig har varit på innan, NOT! Med andra ord Apoteket, nu igen... :) Kom i håg Specsavers så nu sitter mina glasögon kvar på näsan. :)


Håller på med mina pajer, blir enklast möjliga, köpt smördeg och köttfärs "kryddad" med creme fraiche paprika/chili... Ska nog bli goda ändå. :) 


Jag är nervös för i kväll. Ska vara i från Viggo längre än jag har varit någon gång innan. Han klarar sej fin fint med Martin å morfar, men frågan är om jag klarar att slappna av... Hoppas han vill äta innan jag går så man slipper bekymmra sej om det i allafall....


Viggo äter för övrigt jättedåligt i dag, näsan är tjock men han verkar inte precis sugen heller... Ja, ja, han är väl inte hungrig i dag bara...  


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards