Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juli 2007

Av Lisa - 4 juli 2007 10:38

I dag känner jag mej om möjligt ännu mer vemodig.

Har inte fått sova i natt heller p.g.a katten. Jag får snart panik. Ända sedan han flyttade in för snart två år sedan har vi offrat mer och mer för hans skull. Vi anpassar hela vår liv runt en katt som just nu inte ger något tillbaka. Det är ingen hållbar situation längre. Vet inte vad vi ska ta oss till... :( Vi älskar ju det lilla livet!


Det är faktiskt sol i dag, om än lite blåsigt. Ska snart bege mej till Köpegårda, för att mysa lite.


Har pratat med en mäklare i dag, ska titta på ett hus i kväll, och ett i morron. :) Måste smita från jobbet, hoppas det går... 

Av Lisa - 3 juli 2007 22:34

Har varit ös non-stop sedan klockan tre i natt när Rex vaknade. Han är helt hopplös den katten!!! Jobbade ju till fyra, sen kom våra gäster vid halv sex och stannade till nio. Tårtan jag hade bakat var väldigt smarrig. :)


 Hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder på förmiddagen i morron. Ska ut å tömma mamma å pappas båt. Hade tänkt ta med mej min bok och kaffe och sitta där vid havet en stund innan jag börjar jobbar klockan två. Hade varit så härligt.. Håller tummarna!


Martin har borrat upp hållaren till min ljuslyskta i kväll, den hänger jättebra på balkongen nu. :)


Har precis tittat klart på Morden i Midsomer. :) Att där bara finns fler att döda, den staden måste ha fler invånare än kina för tusan. :)

Hade tänkt jag skulle läsa några rader i boken innan ögonen trillar i hop. :)


Av Lisa - 2 juli 2007 20:02

Har lånat En man med litet ansikte av Helen Tursten av min svärmor. Har inte läst något av henne innan men det verkar helt klart va en deckare i min smak.

På tal om svärmor så ringde hon innan. Blir så trött, hon har ringt till tandläkaren åt Martin. Trots att jag har bett henne att låta bli! Karlfanken är faktiskt tjugofyra år och enligt min mening vuxen nog att ringa sina egna samtal. Snacka om björntjänst!

Känner mej väldigt stressad å nere nu igen. :(

Dels för kalaset i morron och dels över hur läget är på jobbet. Jag som har valt att byta jobb för att jag hoppades på en rolig sommar innan jag troligtvis är arbetslös och ska börja plugga. Att det aldrig blir som man har tänkt sej. Tycker att jag nån gång kunde förtjäna att något bra hände mej. Blä, så trist!

Vet inte hur jag ska bära mej åt för att känna mej riktigt glad. Tror jag har glömt hur det känns när allt är på topp, måste ha varit för en herrans massa år sedan...

Jaja, That´s life.... Uppenbarligen...! 

Av Lisa - 2 juli 2007 17:15

Har flängt runt större delen av dagen.

Nu är den första gången jag sitter ner sedan i morse. Har varit på stan och fixat diverse ärenden, städat hela lägenheten, bakat en tårta, matat katter och höns samt lagat middag.  :)

I kväll ska jag ta det lite lungt, måste dock städa av toaletten med, har inte hunnit det ännu. Martin spelar match så jag är hemma själv hela kvällen. Det blir nog lite korsord. Nya Hemmets kom ju i dag :)

I morron jobbar jag till fyra sen kommer Martins syster och hennes familj hit å firar att Martin har fyllt år. Blir med andra ord ingen lugn dag i morron heller..  

Av Lisa - 2 juli 2007 10:42

Hade jätte-trevligt på Terassen, maten var supergod och stämningen var på topp. När vi hade ätit gick vi till Ågatan satt på ute serveringen å pimplade lite. Vi hade inte tänkt lägga några pengar på att gå in, men vi fick stämplar, och tycket att om det ändå var gratis kunde vi ta ett varv. Gud vilket skit ställe det är. Jag och Maria skulle försöka oss på att dansa! Det gick inte! Kände inte igen en ända låt på hela kvällen å önka låtar verkar vara förbjudet! Det värsta är att det finns inget annant uteställe i den här stan. Idiotiskt!

I går var jag såklart dålig, tål inte alkohol som ni vet.

Men vi åkte till Mien med Håkan och barnen ändå. Var dock helt slut och det var för kallt för att bada. :(  

I dag är det en massa ärenden och städning som gäller...  


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards